25 Eylül 2010 Cumartesi

Ali Ağaoğlu demiş ki...


Blogumun içeriğiyle bu yazacağım postun hiçbir alakası yok aslında ama düşüncemi içime atmaya dayanamadım, haykırasım geldi.

Bugün tesadüfen televizyonda Ağaoğlu My World Europe'un reklamını gördüm. Ali Ağaoğlu kendisi oynamış reklamda, pek bir havalı konuşuyordu. Haaaa reklamın ana konusu da şu "10.000 TL peşinat veren herkes ev sahibi olacak". Vay vay dedim. Proje de can alıcı gerçekten. Bir sitesine girip bakayım dedim. Alacağımdan değil ya da alabileceğimden. Benimki sadece merak.

Sitenin başlığı da çok şık "Bu ülkede herkes iyi yaşamayı hakkediyor" diyor. Altında da Ali Ağaoğlu'nun imzası yine. Oh oh dedim, aman aman dedim. İnsanlar ev sahibi olabilecek demek ki diye düşündüm. Bize şu sıralar hayal zaten de, kim bilir taksitleri falan uyarsa belki biz bile alabiliriz dedim.

Bu düşüncem pek uzun sürmedi. Ev fiyatlarını görünce tüm ciddiyeti gitti, reklamın da site başlığının da.

Son olarak fikrim şöyle. Daha doğrusu 2 olasılık üzerinde duruyorum;
1) Ali Ağaoğlu bizimle dalga geçmiş. Kafa bulmuş resmen.
2) Bahsi geçen meblağlar onun için 1 araba parası olduğu için insanların nasıl geçindiklerinin farkında değil kendisi.

Sizce hangi olasılık daha ağır basıyor?????

6 yorum:

  1. konun özeti tok açın halinden ne anlar :(
    insanlar para başarı kazanınca herkesinde kendilerini talip edeceğini sanıyor heralde.yok işte öyle bir şey türkiye'de şartlar ağır...

    YanıtlaSil
  2. Birinci tesbitin doğru ama tabiki ikincisi seninde bildiğin üzere doğru değil. Şimdi pazarlama ve satış stratejileriyle ilgili can sıkı bır yorum yapmak istemiyorum.

    Artık modern dünya dediğimi kavram biz modern insanları (vay vay vay) aslında bankaların modern köleler yapmaktadır.

    Neyse ağzımı bozmak istemiyorum ama gün gelir devran döner diye kendimi bir avutayım.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Handeciğim, ben de bu reklamları görünce "var bir çapanoğlu" demiştim. Gerçekten, 2 gün sonra eve gelen broşürü incelediğimde,bu 10.000 TL peşinatlı evlerin 1+1 olduğunu ve Aralık 2010 da 11.000 TL lik bir ara ödeme daha olduğunu gördüm.Bu projede eli yüzü düzgün bir daire için fiyat ise 300 TL den başlıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış demişler ya doğruymuş. Adam yine götürecek paraları.

    YanıtlaSil
  4. Parası olan konuşuyo bu zamanda..Arkadaşa katılıyorum,tok açın halinden ne anlar..

    YanıtlaSil
  5. :))) handecim aynı şeyleri biz bugün eşimle düşündük..vay dedik ne güzel 2 sene 800 tl ödüyorsun 10.000 tl peşinat sitesine girdik merakla..pes dedik,dudak uçuklatan fiyatları görünce..kesin kafa buluyor....

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails