25 Ağustos 2010 Çarşamba

Bu post başka post. Sevgi, umut, mutluluk postu



Pazartesi günü uzun sayılabilecek bir aradan sonra bloguma yeni bir post gönderdim. Birkaç saat içinde "seni takip ediyoruz biz, neden fotoğraf göndermiyosun?" temalı 3 tane yorum geldi. Yorum gönderen arkadaşlarım Burcu, Nilay ve Zeynep'ti.

Bu 3 arkadaşımla benim ortak noktam ne biliyor musunuz? 4'ümüz de doğum ve düğün fotoğrafları çekiyoruz. Yani hem meslektaş hem de rakibiz :)

Bazen beni müşteri kimliği altına saklanıp bazı fotoğrafçılar arar. Ne yapıyorum, nasıl çekiyorum, ne ekipman kullanıyorum, ne gibi hizmetler veriyorum diye öğrenmeye çalışır. Onların kim olduklarını anlamama rağmen bozuntuya vermeden sabırla cevaplarım sorularını. Ama kızarım için için. Halbuki arasa "Hande Hanım, ben fotoğrafçı bilmem kimim. Şunları şunları merak ediyorum, bilgi verebilir misiniz acaba" dese seve seve, mutlulukla cevaplayacağım her sorularını. Paylaşmayı seviyorum çünkü.

İşte bu 3 meslektaşım paylaşmanın değerini biliyorlar ya o yüzden onlara teşekkür etmem gerektiğini düşündüm. Teşekkür ederim kızlar, para için insanların birbirine en büyük kötülüğü yaptığı şu günlerde sizi görünce mutlu oluyorum.

5 yorum:

  1. canım benim nasıl güzel bir yazı bu böyle çok teşekkürler :)
    ben herkesin alnına yazılan kadar bu işten ekmek yiyeceğine inanıyorum, o yüzden iş anlamında herkesin kısmeti kendine ve evet bir yerde insanlar rakiptirler ama dost olabilme olgunluğunu da göstermeliler, hele ki böylesi duygusal bir işi yapıyorlarsa..
    ben seni takip etmekten, fotoğraflarınla yakaladığın anlara tanıklık etmekten çok büyük keyif alıyorum, bu nedenle de paylaşalım mutlu olalım :) öpüyorum canım seni çokkk

    YanıtlaSil
  2. Handeciğim çok şekersin yaa :)) Bence de herkes kendine özgün olduğu müddetçe rekabet değil paylaşım oluyor yaşananların adı. öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  3. başlığı gördükten sonra içinde ismimi göreceğim hiç aklıma gelir miydi, gelmezdi=) Hepimiz bu işi bir başkasının sırtına basarak yapmıyoruz da ondan canım..
    evet meslektaşız ve evet ben bazen kendi çektiğim fotoğraflardan daha çok beğeniyorum çektiklerini..sahiden.. doyuyorum onlarla, bakmaktan çok keyif alıyorum..çnkü sen benim sevdiğim işi yapıyorsun, ortaya harika fotoğraflar çıkartıyorsun ve ben mest oluyorum..
    en güzeli işini hakkıyla yapanı tebrik etmek..
    öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
  4. hepiniz harikasınız kızlar : ) harika bir yazı, harika bir paylaşım, tebrikler...
    kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim. Ben de sizi öpüyorum :)))

    Zeynepcim çok naziksin. Hepimiz bazı kareleri birbirimizden daha güzel çekiyoruz ;)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails